Üdvözöljük

Az Aszfaltút Építőipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. tulajdonosai tisztelettel köszöntik Önt. Cégünk Magyarország egyik kisméretű, kizárólagosan hazai tulajdonban lévő, dinamikusan növekvő vállalkozása.

Fejlődését a piaci igények biztosítják, így az út- és vasútépítési tevékenységünket, vízépítési-, műtárgyépítési- és tervezési megbízások vállalásával bővítettük.

Vállalkozáspolitikánk középpontjában a kiváló minőségre törekvés áll. A kifogástalan minőség biztosításával megrendelőink bizalmát kívánjuk elnyerni és megtartani.

A bevezetés előtt álló MSZ EN ISO 9001:2001, és az MSZ EN ISO 14001:2005 szabványok szerint kialakított, minőségirányítási és környezetközpontú integrált irányítási rendszer szabályozza és biztosítja a kivitelezés megfelelő minőségének folyamatos fenntartását, és egyidejűleg a környezet védelmét. Egyúttal szakembereink igényessége a biztosítéka a minőségi munkánknak.

Társaságunk szakmai felkészültsége, technikai és technológiai fejlesztése teszi lehetővé, hogy részt vállalhatunk az ország útépítési és burkolatfelújítási munkáiban ugyanúgy,mint a városi elkerülő utak építésében, vasútépítési és vízépítési projektek megvalósításában.

Cégünk tulajdonosai és munkatársai folyamatosan arra törekszenek, hogy az Ön megbízói igényeinek megfeleljenek.

Kérjük, tekintse meg honlapunkat, és ismerje meg részletesen a jelenleg is folyamatban lévő tevékenységeinket és referenciáinkat!

Cylex Silver Díj. . .[Nyitólap] [Cégismertetö] [Aktuális munkák] [Referenciák] [Elérhetöség]. . . Látogatók száma: